vineri , iunie 14 2024
Home / Sport si Recreatie / Yoga Brasov

Yoga Brasov

Cum obtin crearea spatiului ideal pentru a practica yoga Brasov?

Se stie despre yoga Brasov ca este o procedura care va ofera o multime de beneficii fizice, mentale si spirituale. Multe persoane care isi doresc sa practice yoga, nu au suficient timp pentru a merge saptamanal la sedinte yoga.

In aceste conditii, se intreaba cum ar putea sa isi creeze propriul spatiu destinat acestei activitati. Am pregatit un pachet de informatii utile pentru toate persoanele care isi doresc sa practice aceasta activitate, si intentioneaza sa isi creeze propriul spatiu de practica.

Crearea spatiului ideal pentru yoga Brasov

A avea un spatiu de yoga dedicat in casa va poate imbunatati sanatatea generala si starea de bine, motivandu-va sa exersati mai des. O practica la domiciliu ofera multe alte beneficii, cum ar fi economisirea de timp, bani, energie si stres.

Un spatiu dedicat va ofera oportunitatea de a va lasa deoparte grijile si preocuparile si de a va concentra numai asupra practicii dvs. In mod ideal, devine un sanctuar in care va puteti retrage departe de de stresul si grijile lumii. Daca nu ati mai practicat niciodata acasa, consultati sfaturile noastre despre cum sa incepeti o practica de yoga acasa.

1. Desemnarea spatiului

Alegeti o zona din casa dvs. in care veti putea exersa in mod regulat. Nu conteaza daca este o camera, un spatiu separat de studio, garajul sau alta incapere. Doar asigurati-va ca folositi spatiul respectiv pentru practicile de yoga, deditatie si mindfulness.

Un bun punct de plecare pentru un studio de yoga acasa este de aproximativ 20 de metri patrati. Acest lucru va va oferi o zona placuta pentru a practica asanele. Asigurati-va ca exista suficient spatiu pentru a va deplasa prin salutarile soarelui si pentru a va depozita recuzita.

Daca veti exersa pozitionarile cu mainile si alte inversiuni, asigurati-va ca aveti suficient spatiu in jurul vostru, astfel incat, daca cazi sau va prabusiti, sa nu sfarsiti prin a sparge ceva.

2. Proiectati cu intentie

O atmosfera calma si relaxanta este cheia pentru practicarea yoga Brasov. Vret sa creati un spatiu care sa inspire pace, atentie, concentrare si liniste. Acordati-va timp pentru a va imagina cum arata spatiul dvs. ideal si cum va veti simti odata ce intrati in el.

Notati trei pana la cinci lucruri specifice pe care v-arr placea sa le obtineti ca rezultat al unui studio de yoga superb si folositie-le ca principii directoare atunci cand faceti alegeri de design.

3. Alegeti culori calme

Culorile pe care le alegeti ar trebui sa reflecte vibratia generala si intentia pentru practica dvs. de yoga Brasov. De exemplu, daca doriti sa va relaxati, puteti alege nuante calmante precum albastru si verde. Daca doriti sa va energizati, va puteti orienta spre nuante mai stralucitoare cum ar fi rosul si galbenul. Oricare ar fi intentia dvs., asigurati-va ca culorile pe care le selectati se completeaza reciproc.

Alegeti tonuri dezactivate, mai reci sau alb mai cald pentru peretele dvs., deoarece aceste culori se retrag in loc sa solicite atentie. Puteti accentua cu culori mai luminoase si mai vii cu obiecte de mobilier sau recuzita mici.

4. Stabiliti atmosfera cu iluminare

Iluminatul are un impact mare asupra starii noastre de spirit. Temperatura corecta a culorii si luminozitatea sunt de maxima importanta in conditiile in care pot creste vigilenta. Totodata, acestea va pot creste creativitatea si concentrarea. In ceea ce priveste lumina prea puternica, aceasta va poate provoca dureri de cap, migrene si oboseala.

Yoga BrasovLumina naturala filtrata reprezinta solutia ideala, dar daca practicati noaptea, vor fi necesare alte surse de lumina. Practicile active precum vinyasa si ashtanga ar trebui sa aiba o lumina mai puternica.

In cazul in care preferati, stilurile mai calmante cum ar fi bland, yin si restaurator, optati pentru iluminarea mai slaba. Lumanarile si lampile cu sare sunt alegeri bune pentru a beneficia de iluminarea slaba, care va ofera o dispozitie meditativa.

5. Utilizarea parfumului

Pentru a va sfinti spatiul de yoga de acasa, aprindeti o lumanare parfumata. Puteti arde un betisor de tamaie sau chiar si sa va pulverizati cu uleiuri esentiale. Dar nu exagerati, deoarece prea mult fum va poate afecta respiratia.

Alegeti cu atentie ce folositi, deoarece fiecare parfum are efecte diferite asupra noastra. Unii oameni prefera parfumurile dulci, in timp ce altii se bucura de mirosurile picante. Experimentati pana cand gasesti combinatia perfecta pentru dvs.

6. Aprindeti lumanari pentru o stare de spirit calma.

Lumanarile ajuta la stabilirea unei dispozitii relaxante pentru meditatie si practica asana. Achizitionati lumanari de inalta calitate, fara picaturi si fara fum. Incercati sa utilizati lumanari de soia complet naturale, deoarece ard mai curat decat ceara de parafina. Daca va este frica sa nu ardeti lucruri in timp ce le folositi, alege lumanari fara flacara cu lumini LED.

7. Folositi cristale pentru a vindeca si a proteja.

Cristalele si pietrele pretioase sunt folosite in yoga Brasov si meditatie pentru a afecta starea de spirit, concentrarea si energia. Exista multe tipuri de cristale, fiecare cu proprietatile sale speciale. Toate acestea au utilizari diferite, de la vindecare la protectie pana la purificare. De asemenea, va amplifica intentiile si fac completari frumoase in orice sala de antrenament acasa.

Close