vineri , iunie 14 2024
Home / Servicii / Trupa Cover Live Nunta

Trupa Cover Live Nunta

Cat costa sa inviti o trupa cover live nunta la eveniment?

Majoritatea cuplurilor care se casatoresc in aceasta perioada, isi doresc o trupa cover live nunta. Nici nu se putea altfel, din moment ce nunta este cel mai important moment din viata lor de cuplu.

Ei bine, cand vine vorba despre alegerea unei formatii, apar problemele. Viitorii miri isi doresc o formatie care are un tarif mic in primul rand, dar care sa faca o atmosfera de vis la nunta. De asemenea, nici nu stiu cand trebuie sa inceapa cautarile pentru a gasi formatia pentru eveniment.

Exista mici detalii de care trebuie sa tina cont, iar acest articol le ofera cele mai utile informatii pentru a face alegerea ideala.

Momentul potrivit pentru a cauta o trupa cover live nunta

Fara doar si poate, multe cupluri nu stiu care este momentul potrivit pentru a incepe sa caute formatia ideala. Din acest motiv, fie ajung in situatia de a nu mai avea o formatie la nunta, fie platesc foarte multi bani.

Trupa Cover Live NuntaMulte cupluri lasa aceasta misiune de a gasi formatia care sa le cante la nunta pentru ultimele luni inaintea evenimentului. S-au decalat foarte mult evenimentele in aceasta perioada, mai ales datorita pandemiei. Din acest motiv, majoritatea formatiilor si artistilor au agenda incarcata de la inceputul sezonului si pana la sfarsit.

Cei care doresc o formatie la nunta ar trebui sa caute o trupa cover live nunta imediat ce au rezervat sala de evenimente. In momentul in care sala de evenimente este rezervata, deja data este stabilita. De atunci ar trebui incepute cautarile formatiei, iar acest lucru in mod normal ar fi cu aproximativ doi ani inainte de marele eveniment.

Cand cuplurile gasesc formatia pe care o considera potrivita pentru evenimentul lor, trebuie neaparat sa semneze contractul. In acest fel isi asigura serviciile formatiei si au siguranta ca formatia respectiva nu canta in alta parte, la alt eveniment.

Costuri suportate de cupluri

Pe piata exista mai multe alternative cand vine vorba despre o o trupa cover live nunta. Exista formatii care de exemplu canta la evenimente doar cateva melodii, iar pretul este in jur de 1500 – 2000 euro.

In schimb, exista formatii care canta pe toata durata evenimentului iar pretul porneste de la 2000 de euro. In functie de reputatia formatiei, pretul poate fi insa mult mai mare.

De asemenea, cei care doresc o formatie la eveniment ar trebui sa aiba in vedere un alt aspect important. In cazul in care aleg o formatie care vine de departe la nunta lor, vor suporta costul transportului. Este posibil sa fie nevoie de asemenea sa suporte si costul cazarii membrilor formatiei.

Deci, din acest motiv ar trebui ca mirii sa isi stabileasca bugetul cu atentie. Pe langa tariful formatiei pot aparea alte costuri precum cele mai sus mentionate. Aceste costuri suplimentare insa, ar trebui sa fie mentionate in contractul incheiat intre cele doua parti.

In ceea ce priveste contractul, pot fi trecute tot felul de clauze. Si tot aici amintim ca mirii cel mai probabil platesc un mic avans din suma pe care formatia o cere pentru a canta la evenimente. Suma de bani platita in avans, va fi de asemenea notata in contractul respectiv.

Asadar, cand mirii cauta o o trupa cover live nunta, trebuie neaparat sa tina cont de toate aceste detalii.

Check Also

Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Este mai eficienta procedura de epilare definitiva laser Brasov decat alternativele? Procedura de epilare definitiva …

Close