miercuri , mai 22 2024
Home / Servicii / Reparatii Instalatii Electrice Brasov

Reparatii Instalatii Electrice Brasov

Cand sunt necesare reparatii instalatii electrice Brasov?

Problemele electrice de acasa pot fi frustrante, iar oamenii cauta mereu reparatii instalatii electrice Brasov in astfel de momente. Aceste probleme pot avea consecinte precum pierderea puterii, tehnologia perturbata, incapacitatea de a indeplini sarcini specifice. Si mai periculos este faptul ca poate duce la situatii riscante si daunatoare.

Problemele electrice sunt de fapt mult mai frecvente decat isi dau seama multi oameni. Acest articol scoate in evidenta cateva astfel de probleme. Cititi cu atentie pentru a descoperi cateva exemple de astfel de probleme, care necesita reparatii de urgenta. Astfel, cand le depistati stiti ca trebuie sa luati rapid legatura cu un electrician.

Exemple de reparatii instalatii electrice Brasov

Acest articol evidentiaza problemele electrice majore cu care se confrunta proprietarii de case si cum pot fi acestea prevenite.

1. Circuite supraincarcate

O suprasarcina a circuitului apare atunci cand prea multe aparate sunt conectate la acelasi circuit. De exemplu, daca aveti un circuit dedicat unui cuptor electric, conectarea simultana a cuptorului si altor aparate electrocasnice va supraincarca capacitatea circuitului. Conectarea mai multor aparate la acelasi circuit poate cauza supraincarcarea circuitului si declansarea intreruptorului.

Reparatii Instalatii Electrice BrasovUn alt mod in care un circuit se supraincarca este atunci cand circuitul este supraincarcat cu un curent nominal mai mare decat cel al intreruptorului, provocand declansarea intreruptorului.

Asigurati-va ca nu supraincarcati dispozitivele electrice, evitand conectarea prea multor dispozitive electrice la aceeasi priza. Asigurati-va si de monitorizarea prizelor pentru a evita excesul de capacitate. Sarcinile in exces nu numai ca pot supraincarca circuitele electrice, provoaca declansarea intrerupatoarelor de circuit, dar pot si deteriora echipamentele electrice.

Supraincarcarile circuitelor sunt o cauza frecventa a incendiilor electrice, de aceea este esentiala mentinerea sistemelor electrice intr-o stare buna. In cazul in care nu tineti cont de acest aspect, veti avea nevoie mai devreme sau mai tarziu de servicii de reparatii instalatii electrice Brasov.

2. Soc electric sau electrocutare

Socul electric poate aparea atunci cand tensiunea depaseste 120 V, de exemplu atunci cand un intrerupator de perete este oprit sau cand luminile sunt stinse. Socul electric are loc atunci cand electricitatea trece prin corpul tau si provoaca daune grave corpului tau.

Socul electric este o afectiune grava, deoarece poate provoca leziuni ale creierului, paralizie, arsuri grave, pierderea membrelor, coma si chiar moartea. Pentru a preveni socurile electrice, trebuie sa deconectati orice dispozitiv electric nefolosit si sa instalati intrerupatoare de circuite de eroare la pamant (GFCI) in orice zona cu risc potential de apa.

Cablurile electrice defectuoase, prizele defecte si aparatele defecte pot provoca socuri electrice. Intreruptoarele de circuit de defect la pamant (GFCI) va protejeaza prin detectarea cand are loc un soc electric si asigura oprirea imediata a curentului electric. Aceste intrerupatoare au preturi atractive si pot fi instalate cu usurinta de catre un electrician Brasov autorizat ANRE.

3. Circuite slab impamantate

Mai multe case au circuite care nu au prize si intrerupatoare impamantate corespunzator, ceea ce le face foarte vulnerabile la socuri electrice. Daca prizele sunt slab impamantate sau chiar nu sunt impamantate, riscul de electrocutare creste semnificativ, deoarece o priza impamantata ofera o masura suplimentara de siguranta.

Lipsa conexiunii la pamant poate cauza probleme suplimentare, deoarece curentii electrici pot curge inapoi in sistemul electric, ducand la suprasarcini ale circuitului si defectiuni la pamant, care pot duce la declansarea intrerupatoarelor de circuit si pot duce la incendii.

In plus, recipientele neimpamantate se pot supraincalzi, ducand si la incendii. Daca locuinta dumneavoastra sufera de astfel de circuite, ar trebui sa remediati problema.

Luati legatura cu expertii in reparatii instalatii electrice Brasov. Acestia vor putea inlocui circuitele si intrerupatoarele care nu sunt impamantate in mod corespunzator.

Asadar, acestea sunt trei exemple de situatii care va pot provoca neplaceri, si care va pot determina sa solicitati ajutorul unui electrician autorizat. In cazul in care va confruntati cu oricare dintre situatiile mai sus mentionate, contactati cat mai repede posibil un electrician!

Check Also

Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Este mai eficienta procedura de epilare definitiva laser Brasov decat alternativele? Procedura de epilare definitiva …

Close