vineri , iunie 14 2024
Home / Servicii / Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Este mai eficienta procedura de epilare definitiva laser Brasov decat alternativele?

Procedura de epilare definitiva laser Brasov, se bucura la momentul actual de un foarte mare succes. Si mai nou, nu doar femeile ci si barbatii au inceput sa isi indrepte atentia spre aceasta metoda de indepartare a parului nedorit.

Aceasta procedura le ofera o alternativa eficienta si de lunga metoda in comparatie cu metode traditionale precum barbieritul, epilarea cu ceara sau utilizarea cremelor depilatoare.

Fiecare rand de mai jos al articolului, contine informatii foarte utile despre epilarea definitiva cu laser. Este recomandat sa cititi pana la final cu mare atentie, mai ales daca v-ati propus sa scapati si dumneavoastra de firele nedorite de par de pe corp.

Veti intelege de ce este recomandat sa alegeti un astfel de tratament, si de ce este mai eficient decat alternativele sale.

Epilare definitiva laser Brasov

Epilarea definitiva este un proces de eliminare a firelor de par. Acesta vizeaza distrugerea foliculilor de par, impiedicand in acest fel regenerarea lor si prevenirea cresterii ulterioare a parului.

Epilare Definitiva Laser BrasovIn vederea efectuarii unui astfel de tratament, specialistii vor folosi un dispozitiv special care emite raze laser. Acestea vor fi absorbite de firele de par, iar ulterior vor genera caldura. Caldura respectiva va distruge foliculii de par.

Tratamentul de indepartare a parului cu laser, cu aparatul potrivit, este o optiune excelenta pentru aproape oricine.

Cu siguranta pot fi tratati pacienti de toate genurile, indiferent de culorile parului, nuantele pielii, varsta si care au o varietate de antecedente medicale.

Trebuie sa aveti un contrast distinct intre nuanta pielii si culoarea pielii – dar nu va faceti griji, cele mai noi lasere de pe piata au devenit foarte sensibile la aceasta nevoie.

De asemenea, trebuie sa aveti stabilitate hormonala; de aceea nu se recomanda sa incepeti epilarea cu laser atunci cand sunteti insarcinata, alaptati, treceti prin pubertate sau menopauza.

Cel mai bun moment pentru a obtine epilarea cu laser este o perioada de timp in care nu intentionati sa va bronzati activ. Aceasta inseamna ca ar trebui sa evitati in mod regulat soarele in timpul celor cinci luni de tratament.

Avantajele epilarii cu laser

Merita sa optati pentru epilare definitiva laser Brasov din mai multe motive. Epilarea cu laser poate oferi o gama larga de beneficii din multe motive diferite. Iata cateva dintre cele mai interesante astfel de beneficii:

1. Solutie pe termen lung

Odata ce foliculii de par au fost distrusi, acestia nu vor creste inapoi. Aceasta inseamna ca va puteti lua ramas bun de la parul nedorit si sa obtineti rezultate de durata. Trebuie sa stiti insa ca este posibil ca dupa mai multi ani, sa inceapa sa reapara fire de par pe zona tratata.

Vor trece minim 10 ani cel mai probabil, dar cand observati acest lucru, puteti urma un nou tratament complet de epilare laser.

2. Intretinere redusa

Epilarea cu laser este o investitie inteleapta pentru oricine cauta o solutie permanenta pentru indepartarea parului.

Sunt recomandate retusurile anuale, dar asta nu este nimic in comparatie cu timpul pe care l-ati fi petrecut barbierindu-va sau epilandu-va cu ceara! In ceea ce priveste retusurile anuale, aici este vorba despre sedintele de intretinere, care pot fi efectuate odata sau de doua ori in general.

3. Efecte secundare minime

Odata cu progresele in tratamentele cu laser, acestea au devenit mai putin dureroase si mai eficiente. Au fost reduse astfel severitatea si numarul de efecte secundare. Cel mai frecvent efect secundar este edemul folicular: roseata la nivelul foliculului care dureaza 24-48 de ore.

Cat despre durere, procedura de epilare definitiva laser Brasov, este o optiune mai putin dureroasa in comparatie cu alte metode de indepartare a parului. Putem da drept exemple aici inclusiv epilarea cu ceara, epilarea cu epilatorul acasa si chiar si aparatul de ras.

Dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, epilarea definitiva cu laser este o procedura deosebit de utila. Este mult mai eficienta in comparatie cu alternativele existente, deci merita sa urmati un asemenea tratament.

Check Also

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Este o idee buna sa lucrez intr-un studio de videochat Brasov? Pentru fetele care isi …

Close